Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Programvaror

Med rätt RIP-programvara till din storformatsskrivare har du alla möjligheter att producera mycket effektivt med din utrustning. Ett kontrollerat resultat och smarta funktioner gör att du tjänar både tid och pengar. Signcom tillhandahåller ett brett sortiment och många valmöjligheter när det kommer till mjukvara, allt för att passa just din produktion på bästa möjliga sätt.

Klicka här Flexi Subscriptions

Sortering
Antal per sida

 
 

Onyx RIPCenter X10

310012

Onyx RIPCenter passar för användare som inte arbetar i en produktionsmiljö, såsom användare. Funktioner: Storleksdefiniera, beskära, dela upp och skriva ut. Pantone färgbibliotek för korrekt återgivning av PMS färger. Stöd för TIFF och andra bitmappade filer samt PostScript. Smart nesting för att utnyttja utskriftsmediat maximalt. RIP Center är en av våra mest prisvärda rip-lösningar. Fr.o.m. version 7.1 så innehåller även RIPCenter Preflight-modulen.

Onyx PosterShop X10

310014

Onyx PosterShop passar för produktionsmiljö där man behöver tillgång till PostScript™. Versionen passar t.ex. annonsbyråer, servicebyråer och produktions-avdelningar som behöver en fristående lösning. Funktioner: Förhandsgranska på skärm (Preflight-modul), storleksdefiniera, beskära och uppdelning med professionella färgkorrigerings- och kalibreringsverktyg. Pantone färgbibliotek för korrekt återgivning av PMS-färger. Smart nesting för att utnyttja utskriftsmediat maximalt. Innehåller även en Media Managermodul där man kan göra egna linjäriseringar och bläckbegränsningar för befintliga så väl som nya media.

Onyx ProductionHouse X10

310016

Den typiske användaren finns i en produktionsmiljö med ett flertal skrivare, arbetsstationer och olika plattformar som te.x. annonsbyråer, servicebyråer och produktionsavdelningar som hanterar stora arbetsflöden. ProductionHouse är en storsäljare och industristandard. Förutom samma funktioner som för PosterShop, så ingår även ett layout verktyg som bl.a. inkluderar variabel datautskrift. Färgmodul för att kalibrera upp nya media, dubbla rip-motorer för datorer med 2 processorer är bara en del av det extra du får när du väljer ProductionHouse.

Rasterlink Pro SG

SRS-005

Rasterlink 6 är en mycket användarvänlig och stabil RIP programvara. Mjukvaran innhåller t.ex funktioner som att simulera utskrifter i Adobe Illustrator och photoshop vilket i slutändan kan spara in mycket onödig produktionskostnad. Många förbättringar har gjorts från tidigare versioner, som t.ex bättre användargränssnitt och bättre övervakningsförmåga av dina utskrifter från huvudskärmen m.m.