Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Programvaror

Signcom tillhandahåller ett brett sortiment när det kommer till mjukvara för skylttillverkning och design och RIP-program. Design programmen finns i flera olika paket och är kompatibla med flertalet olika modeller och fabrikat av skärare, skrivare och lasermaskiner i diverse utföranden. Signcom erbjuder fullständig utbildning och support på våra mjukvaror, kontakta oss för mer information.

Klicka här Flexi Subscriptions

Sortering
Antal per sida

 
 

FlexiFAMILY V12

FLEXI-WEB

SAi Flexi är den enda all-in-one design, print & cut programvaran för skyltmakare och tryckerier. Flexi är idag en standard programvara som 3 av 4 företag använder sig av. Med flexi får du en komplett mjukvara som passar just dina behov som t.ex Design, RIP & Print, Print & Cut och vinylskärning.

SAi Flexi finns i flertalet olika paket för diverse ändamål, kontakta vår kunniga personal så hjälper vi er att ta fram vilket paket som kan passa till just era behov.

Signlab v 10

SIGNLAB

SignLab är ett av marknadens ledande skyltprogram med utskärning & design i ett och samma program. Programmet finns i en mängd olika versioner för att passa alla behov och plånböcker.

För mer information om respektive programpaket vänligen se separat PDF dokument.

Rasterlink Pro SG

SRS-005

Rasterlink 6 är en mycket användarvänlig och stabil RIP programvara. Mjukvaran innhåller t.ex funktioner som att simulera utskrifter i Adobe Illustrator och photoshop vilket i slutändan kan spara in mycket onödig produktionskostnad. Många förbättringar har gjorts från tidigare versioner, som t.ex bättre användargränssnitt och bättre övervakningsförmåga av dina utskrifter från huvudskärmen m.m.