Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Multicam

WATERJET
MultiCams vattenskärbord är kraftiga, prisvärda produktionsenheter som finns i tre olika serier. V-serien finns i format från 1,5 x 1,5 m upp till 6000-serien som kan fås i 6 x 10 m. Kontakta oss för att få en anpassad enhet för ert behov.

SKÄRBORD
Våra skärbord från MultiCam kan användas till all slags bearbetning i plast, komposit, papper, tyg m m . MultiCams skärbord finns i en mängd olika storlekar och konfigurationer.


Sortering
Antal per sida

 
 

MultiCam WaterJet 3000 serien

3204W

MultiCam 3000 serie Vattenjet är en prisvärd produktions lösning för abrasiv vatten skärning avsedd för tillverkare som vill ha möjligheten att skära en mängd olika material. Abrasiv vattenskärning ger också unika fördelar jämfört med andra skärande tekniker och gör det möjligt för användaren att skära mycket exakta delar med utmärkt finish och ingen värme påverkad kant.

MultiCam WaterJet 6000 serien

6502W

MultiCam 6000 serie vattenjet är en prisvärd maskin som höjer ribban när det gäller förstklassig tillverkning. Detta system är tillverkat med spiral formade rack och kugghjul, 35mm linjära lager och planetariska precisions växellådor. Din investering skyddas av armoloy stål beläggningar, labyrinttätningar, bälgar, och inbyggda självtest rutiner. Det är ingen överraskning att MultiCam 6000 serien är en av de mer pålitliga, smidigaste och exakta skärsystemen på marknaden idag.

MultiCam WaterJet V202

V202

MultiCam V-serien WaterJet är en abrasive vattenjet till ett mycket attraktivt pris. V-serien håller hög prestanda, mångsidighet och bra produktivitet. Länkade bälgar skyddar Y och Z-axlarna från slagg uppbyggnad. X-axelns dubbla driv motorer i anpassade aluminium profiler håller alla precisions lagerytor rena under skärprocessen. KMT: s NEOLine 40i pump med 40 hk och 55.000 psi tryck sörjer för lång och säker driftstid.

High Speed Digital Express

D510-K

Den nya kombi-maskinen som har högsta kvailté på både skär- och fräsning. En perfekt utrustning för de företag som jobbar i många olika typer av skivmaterial, exempelvis skummad PVC, cardboard, aluminium och MDF. Utrustad med multivision kamerasystem, 3 skärhuvuden, frässpindel och vakuumbord. Enroute fräsprogramvara medföljer som standard.

Graphics Cutter 101

G-101-K

MultiCam Graph-X-Cutter är ett mycket flexibelt kniv och fräs bord, som kombinerar kamera med skärning och fräsning av hög kvalitet. Företag som letar efter en mångsidig maskin som kan registrera, skära och fräsa tex. skummad pvc, cardboard, plastskivor kommer uppskatta graph-X- Cutter. Enroute mjukvara medföjer som standard.