Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

MultiCam

Våra fräsmaskiner från MultiCam används till all slags bearbetning av skivmaterial i plast, komposit, trä, aluminium och mässing. MultiCams välkända maskiner kan användas till allt från tillverkning av displayställ och skyltar, till gjutformar, emballage och möbler. Maskinerna finns i välanpassade modeller i olika storlekar, både för produktion i medelstor och stor skala.

Läs mer på MultiCams hemsida.
MultiCam på Facebook
EnRoute 6 är äntligen här!

Sortering
Antal per sida

 
 

MultiCam CNC Routing System

APEX1R

MultiCam APEX 1R är designad för att skära en mängd material som kompositmaterial, skum, Katz, Beelite, plast, trä och mycket mer.

" APEX1R CNC Router är uppbyggd med ett kraftigt stålchassi och byggd för att hålla.

Den kraftiga och pålitliga servodrivna maskinen har två spindel alternativ och plats för en enkel eller dubbel tangential kniv.

Både spindel och kniv är perfekt för att skära en mängd material med oöverträffad prestanda och snittkvalitet.

MultiCam CNC Routing System

APEX3 304R

Den nya generationens CNC Router är här, Multicam släpper nu Apex 3R med en rad förbättringar och nya funktioner som gör A3R till marknadens mest mångsidiga fräsmaskin.

Apex 3R har förbättrade automatiska verktygsväxlare samt en stålrörskonstruktion med förlängt arbetsbord. Detta möjliggör bearbetning av stora föremål trots sitt kompakta format.

MultiCam 1000-ser. Fräsmaskin

1204R-OLD

MultiCam 1000-serien rekommenderas till företag som har liten till mellanstor produktion. Den används med fördel till bearbetning av lätta skivmaterial i plast, aluminium, MDF, Plywood etc. 1000-serien används för både fräsning och gravyr och är ett utmärkt val för skylttillverkare, mindre industrier och inredningsföretag.


 Vad kan du göra?

• Fräsa i MFD skivor
• Fräsa i Plyywood
• Fräsa i andra lättare Skivmaterial


MultiCam 3000 serie

3103R

3000-serien används till fräsning och gravyr i plast, aluminium, MDF, Plywood etc. Finns i 7 olika storlekar. Den här maskinmodellen är ett utmärkt val för inredningsföretag, skylttillverkare, expoföretag, snickerier och industriföretag med medelstor produktion.

 Vad kan du göra?

• Fräsa i plast
• Bearbetning i aluminium
• Fräsa i MDF-skivor
• Bearbetning i andra "tuffa" material.MultiCam 5000-ser. Fräsmaskin

5103R

MultiCam 5000-serien har en mycket kraftig konstruktion i stål, vilket för att den lämpar sig för medelstor och stor produktion i tuffa material. Den finns i ett 30-tal olika storlekar och liksom de andra modellerna används den främst för bearbetning i skivmaterial av plast, aluminium, MDF, Plywood m.m.

 Vad kan du göra?

• Fräsa i plast
• Fräsa i aluminium
• Bearbetning i MDF-skivor
• Bearbetning "tuffare" skivmaterial för medelstor och stor produktion


MultiCam 7000-ser. Fräsmaskin

7204R

MultiCam 7000-serien har en mycket kraftig konstruktion i stål, vilket för att den lämpar sig för produktion i tuffa material. Den finns i flertalet olika modeller och kan beställas i stort sett i vilket format som helst. Liksom de andra modellerna används den främst för bearbetning i skivmaterial av plast, aluminium, MDF, Plywood m.m.

 Vad kan du göra?

• Bearbetning i plast
• Fräsa i aluminium
• Bearbetning i MDF-skivor
• Fräsning i andra "tuffa" material för en stor produktion


MultiCam 8000-ser. Fräsmaskin

8204R

Multicam 8000 Series är en femaxlig högpresterande CNC maskin. Storlekar från 1,5 x 3 m upp till 2 x 6 m i standard format. Multicam 8000 seriens femaxliga maskiner är designade för hög hastighet och tung bearbetning, i trä, plast, icke-järnmetaller och komposit material. En kraftig, stålramskonstruktion tillsammans med en utrymmessnål bom gör 8000-serien till en robust maskin avsedd för dagens krävande tillverkningsindustri.