Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Roland

Med en Gravyrmaskin kan du märka i plast, metall och andra hårda material och skapa exempelvis skyltar eller sportpriser. Vi har gravyrmaskiner avsedda för plastgravyr och för tyngre arbete i metaller som mässing och aluminium. Våra maskiner är av högsta kvalité i två olika fabrikat (Roland och Visison).

Sortering
Antal per sida

 
 

Roland Gravyrmaskin DE-3

540084

Nya Roland DE-3 är nästa generations gravyrmaskin. Med fler funktioner som laserpointer för att snabbt och enkelt kunna ställa in gravyrposition och med stark motor på hela 20.000 rpm klarar maskinen att gravera och fräsa i plast, aluminium och mässing utan några problem. Maskinen är utrustad med USB samt Ethernet vilket gör det möjligt att ansluta via nätverk. Maskinen styrs med hjälp av den användarvänliga handkontrollen, där man bl.a. enkelt kan ställa in spindelhastighet samt matningshastighet och mycket mer.

Med mjukvaran Dr. Engrave Plus software kan du enkelt och snabbt skapa dina skyltar. I den nya versionen ingår fullt stöd för import av AI-filer, ny funktion för borrning av hål samt import av textlistor från Excel och CSV-listor.

Roland SRM-20 milling machine

540089

SRM-20 är en kompakt men kraftfull fräsmaskin / gravyrmaskin till ett överkomligt pris. Producera prototyper & skyltar snabbt och enkelt även i miljöer som klassrum, kontor eller hemma. SRM-20 är den perfekta maskinen för dig som som söker en maskin som klarar dom mest avancerade jobben, utan behov av expertkompetens inom området.