Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Epson Foto

Med en tiofärgers UltraChrome HDX-bläckuppsättning uppnår man 98% Pantone®-certifierade färger. Tack vare detta får man ytterst exakta resultat - fantastisk kvalitet och ljusstarka, livfulla färger. Ett avancerat svartvitt läge hjälper till att framställa djup, rik svärta med hög densitet och otroligt smidiga färgtoner för perfekta utskrifter.

Sortering
Antal per sida

 
Välj / Filtrera
 

SC-P5000/SC-P7000/SC-P9000

WEB-SC-P1

SC-P-serien använder en tiofärgers UltraChrome HDX-bläckuppsättning som framställer 98% Pantone®-certifierade1 färger. Detta ger ytterst exakta resultat - fantastisk kvalitet och ljusstarka, livfulla färger. Ett avancerat svartvitt läge hjälper till att framställa djup, rik svärta med hög densitet och otroligt smidiga färgtoner som ger perfekta utskrifter.

Tack vare ett TFP PrecisionCore-skrivhuvud från Epson samt en automatisk funktion för munstyckeskontroll, kan användaren vara säker på att få konsekventa resultat med högsta möjliga kvalitet. Ett färgkalibreringsverktyg från Epson och en Spectroproofer med X-Rite-teknik för snabb, exakt färghantering säkerställer en konsekvent färgåtergivning varje gång och utan behov av dyra tillägg.

Skrivarens samtliga aspekter har utformats för att maximera ett enkelt handhavande samt en säker drift. Att byta media sker snabbt och enkelt via en LCD-kontrollpanel och en meny, medan valet mellan separata 350 ml och 700 ml bläckpatroner möjliggör längre utskriftsserier mellan patronbytena. En 320 Gb hårddisk som tillval gör att användaren kan frigöra sin dator och istället lagra flera olika jobb i skrivaren, redo för framställning.

Tack vare en fantastisk ljusbeständighet kommer utskrifterna att behålla sitt perfekta utseende långt efter det att de framställts. Faktum är att utskrifter på Premium Glossy Photo Paper kan vara i upp till 60 år!

SC-P6000/SC-P8000

WEB-SC-P2

SC-P6000 och SC-P8000 kommer med en åttafärgers UltraChrome HD-bläckuppsättning som möjliggör framställning av ett stort antal Pantone®- certifierade färger för framställning av ytterst exakta resultat i fantastisk kvalitet och med ljusstarka, livfulla färger. Ett avancerat svartvitt läge hjälper till att framställa djup, rik svärta med hög densitet och otroligt smidiga färgtoner som ger exceptionella utskrifter.

Tack vare ett TFP PrecisionCore-skrivhuvud från Epson och en automatisk funktion för munstyckeskontroll kan användaren känna sig säker på att få resultat med högsta möjliga kvalitet. Ett färgkalibreringsverktyg från Epson och en Spectroproofer med X-Rite-teknik för snabb, exakt färghantering säkrar en konsekvent färgåtergivning varje gång, utan behov av av dyra tillägg.

Skrivarens samtliga aspekter har utformats för att maximera ett enkelt handhavande och en säker drift. Att byta media sker snabbt och enkelt. Via en LCD-kontrollpanel och en meny, görs val mellan separata 350 ml och 700 ml bläckpatroner, perfekt för längre utskriftsserier mellan patronbytena. 320 GB hårddisk finns som tillval.

Tack vare en mycket god ljusbeständighet kommer utskrifterna att behålla sitt utseende långt efter det att de framställts. Faktum är att utskrifter på Premium Glossy Photo Paper kan vara i upp till 60 år!

SC-P10000

WEB-SC-P3

Dessa fotoskrivare kombinerar hög produktivitet, överlägsen kvalitet och enkel drift i ett enda, komplett paket. SC-P10000 har utformats för bland andra fotolabb, foto- och kopieringsbutiker och andra företag på jakt efter en komplett lösning. Perfekt när man vill vara flexibel och framställa högkvalitativa bilder, butiksmaterial, skyltar med fler applikationer.

Skrivaren levererar en hög produktivitet utan att tumma på kvaliteten och den levereras med ett PrecisionCore MicroTFP-skrivarhuvud som ger fantastiska resultat, även i lägre kvalitetslägen. Högprecisionsteknik för mediamatning ingår. Detta inkluderar en nyutvecklad, kamerabaserad stabilisator för pappersmatning och ett mediainduktivt valssystem, som båda säkrar en smidig drift.

En ny Epson UltraChrome Pro 10-bläckuppsättning i färg ger konsekvent fantastiska utskrifter. Nya mattsvarta bläck med hög densitet ger djupa och rika svarta nyanser. Bättre nyansövergångar med mindre grynighet uppnås tack vare K4- och Multi Size Droplet-teknik (MSDT). Epsons färgkalibreringsverktyg låter användaren enkelt hantera färgåtergivningen, vilket säkerställer en konsekvens utan behov av dyra tillbehör.

Den tydliga användarguiden och LCD-panelen i färg gör det enkelt att komma igång. Hantering, byten och växling av media sker snabbt och enkelt. I samband med utskrift låter ett genomskinligt fönster i skrivarhöljet och ett i rullhöljet användarna att kontrollera skrivarstatus och återstående media. Efter avslutad utskrift placeras skrivarhuvud och bläcklock i rengöringsläge, allt för att förenkla och sänka underhållskostnaderna.

SC-P20000

WEB-SC-P4

Dessa storformatskrivare kombinerar hög produktivitet, överlägsen kvalitet och enkel drift i ett enda komplett paket. SC-P20000 har utformats för fotolabb, fotografer, tryckerier och andra företag som letar efter en skrivare som kan producera flera olika typer av högkvalitativa utskrifter som fotografier, butiksmaterial och skyltar.

Skrivaren ger hög produktivitet utan att tumma på kvaliteten. Den levereras med ett PrecisionCore MicroTFP-skrivarhuvud som framställer fantastiska resultat, även i lägre kvalitetslägen. Skrivarens precisionsteknik för matning av media inkluderar en nyutvecklad, kamerabaserad stabilisator för pappersmatningen som hjälper till att säkra en perfekt drift.

Epson UltraChrome Pro 10-bläckuppsättning ger fantastiska utskrifter. Det nya mattsvarta bläcket med hög densitet ger djupa och rika svarta nyanser. Bättre nyansövergångar med mindre grynighet uppnås tack vare K4- och Multi Size Dropletteknik (MSDT). Epsons färgkalibreringsverktyg gör det enkelt att hantera skrivarens färgåtergivning, vilket säkerställer utskriftskvaliteten utan behov av dyra tillbehör.

Den tydliga användarguiden och LCD-panelen i färg gör det enkelt att komma igång. Hantering, byten och växling av media sker snabbt och enkelt. Under gång visas skrivarstatus och återstående media i fönster i skrivarhöljet och i rullhöljet.

Efter avslutad utskrift placeras skrivarhuvud och bläcklock i rengöringsläge, allt för att förenkla och sänka underhållskostnaderna.