Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Epson CAD

Professionella storformatsskrivare på instegsnivå för snabba, precisa och tillförlitliga utskrifter till låg totalkostnad. Oavsett om du skriver ut CAD-, konstruktionsritningar eller affischer ger dessa skrivare fantastiska utskrifter, även utan marginaler, varje gång.

Sortering
Antal per sida

 
Välj / Filtrera
 

SC-T3100/SC-T5100

WEB-SC-T1

Storformatsskrivare på instegsnivå som gör det möjligt att skriva ut tekniska ritningar och CAD-ritningar med hög detaljnivå. Finns i bredderna 24" och 36". Skrivaren har en kompakt, ren design som passar de flesta miljöer samt stöd för trådlös utskrift.

Bläcktypen är ett UltraChrome XD2-pigmentbläck, vilket innebär att utskrifterna är vattentåliga och inte färgar av sig (till skillnad från standardbläck). Dessutom uppnår man en djup svärta och skarpa, mättade linjer - perfekt för teknisk grafik.

Systemet NVT, en munstyckesverifiering, förhindrar att feltryck uppkommer.

Skrivaren har stöd för utskrift av ark (från A4 till A0), samt rulle.

SC-T3200/SC-T5200/SC-T7200

WEB-SC-T2

SureColor SC-T-serien är en snabb storformatsskrivare med fyrfärgstryck. Den är designad för en mängd olika grafik-, CAD- och GIS-tillämpningar med höga kvalitetskrav och lämpar sig för formgivare, tryckerier, kopieringsfirmor, arkitektbyråer, byggare, ingenjörer, detaljhandeln och utbildningsväsendet. Finns i bredderna 24", 36" och 44".

Modellen är utrustad med 1 GB minne för ultrasnabb bildbehandling och maximal produktivitet. Kan även utrustas med en hårddisk på 320 GB för cachelagring och hämtning av jobb. PostScript-stöd finns som tillval med två processorer på 1,6 GHz som gör det möjligt att skriva ut stora datafiler snabbt och direkt från ledande design- och CAD-program. Med sin snabba produktionstid (upp till 28 sek för 1 st A1-ark), är detta en maskin som verkligen möter dagens krav.

Med UltraChrome XD-bläcket framställer du enkelt levande och vattentåliga bilder i hög kvalitet som dessutom är torra direkt. Maskinen är dessutom utrustad med permanenta skrivarhuvuden som inte behöver bytas under skrivarens livslängd.

SC-T3400/SC-T5400

WEB-SC-T3

Professionell storformatsskrivare på instegsnivå gör det möjligt att skriva ut snabbt, precist och tillförlitligt. Finns i bredderna 24" och 36".

Med SC-T3400 och SC-T5400 handlar det om flexibiliteten, tillförlitligheten, detaljerna och genomströmningshastigheten. Oavsett om du skriver ut CAD-ritningar, arkitektoniska ritningar, konstruktionsritningar eller GIS ger den här skrivaren fantastiska utskrifter (även utan marginaler) varje gång. Utformad för alla som behöver en professionell skrivare med låg totalkostnad. Stativ medföljer som standard. Stöd för trådlös utskrift med direktutskrift från smarttelefon och surfplatta.

Med systemet NVT, en munstyckesverifiering, förhindrar man att feltryck uppstår i produktionen.

Skrivaren fungerar med både ark (från A4 till A0) och rulle.