Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

Poli-Flex Sport

Poli-Flex Sport är en matt reflexfri PU/PVC textiltransfer för polyesterplagg. Folien har en PET-bärare utan adhesiv och passar därmed utmärkt vid tillverkning av bokstäver och siffror i större mängder, där utskurna texterna kan staplas på hög utan att klibba ihop. Godkännd enligt Oeko-tex 100.Vi rekommenderar att man alltid utför test av applicering samt provtvätt av nya produkter, innan produktion påbörjas.

POLI-TAPE är en ledande tillverkare av högkvalitativa material för bl.a textil transfer i flertalet mönster och färger. Drygt 200 medarbetare arbetar för POLI-TAPE som finns i 75 länder över hela världen. Flera av POLI-TAPES material är enligt Oeko-Tex standard 100 och innehåller inga allergiframkallande eller skadliga ämnen.

Observera bättre löpmeterpris vid köp av 5m, 10m och 25m (Helrulle).


Sortering
Antal per sida

 
Välj / Filtrera
 

Poli-Flex Sport Vit 500mmx25m

F4401

Poli-Flex Sport är en matt reflexfri PU/PVC textiltransfer för polyesterplagg. Folien har en PET-bärare utan adhesiv och passar därmed utmärkt vid tillverkning av bokstäver och siffror i större mängder, där utskurna texterna kan staplas på hög utan att klibba ihop. Godkännd enligt Oeko-tex 100.

Bredd: 0,50m
Tvätt: 60°C
Tid: 10sek
Tryck: 3,5 bar
Värme: 160°C

  Antal
 
KÖP

Poli-Flex Sport Svart500mmx25m

F4402

Poli-Flex Sport är en matt reflexfri PU/PVC textiltransfer för polyesterplagg. Folien har en PET-bärare utan adhesiv och passar därmed utmärkt vid tillverkning av bokstäver och siffror i större mängder, där utskurna texterna kan staplas på hög utan att klibba ihop. Godkännd enligt Oeko-tex 100. Bredd: 0,50m
Tvätt: 60°C
Tid: 10sek
Tryck: 3,5 bar
Värme: 160°C

  Antal
 
KÖP