Infotop
Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program
NYHETER 2021

NYHETER 2021

Snart finns CO2-fri folie och laminat hos Signcom. Dessutom nytt om priser, valutatillägg och CO2-fria frakter.Revolutionerande nyhet! För första gången i branschen!

Igepa och Signcom Group presenterar stolt branschens första - 100% CO2-neutral - PVC-fri - PP självhäftande folie och laminat!

Trend E200 PP självhäftande folie och Trend 200 PP laminat finns snart tillgängligt för beställning. Folien fungerar utmärkt att printa med UV, HP Latex, Epson Resin samt (eco)solvent. Folien har grått adhesiv som är semipermanent och kan användas såväl inom- som utomhus i upp till två år. Laminaten finns som både matt och glossy och samtliga produkter finns i 1,37 och 1,60 x 50 meter bredd.

Nu finns alltså äntligen ett riktigt bra alternativ som följer industristandard för självhäftande PVC-vinyl. Dessa nya Trend E200-produkter produceras utan att lämna koldioxidavtryck och är 100% CO2-neutrala. I början av mars är de här, kontakta oss för offert och prover!Fler nyheter!

Priser 2021 På grund av en ökning av råvaru-, produktions- och transportkostnaderna är vi tvungna att justera prissättningen i genomsnitt cirka 6% från och med den 1 mars 2021. MEN - tack vare att svenska kronan stärkts mot dollarn och samtidigt verkar stabiliserats mot euron har vi valt att sätta en omräkningskurs mot valutatillägg till 10,20 SEK. Det betyder att beräknad på dagens valutaväxlingsnivå tillkommer inte någon tilläggsavgift. Dock, om vår valuta försvagas igen, tvingas vi kompensera detta med att debitera valutatillägget igen, men det hoppas vi kunna undvika.Frakter 2021 Den andra goda nyheten gäller allas vår miljö och vi har bestämt oss för att från och med den 1 mars kommer alla våra inrikes transporter att vara 100% CO2-neutrala. Detta, bredvid branschens första CO2-neutrala utskriftsmedia, kommer att vara ett stort bidrag till vår miljö och ännu ett steg i vårt arbete för att minska miljöpåverkan så mycket vi bara kan.Ett annorlunda och utmanande 2020 ligger bakom oss. Vi tror och hoppas att vi går mot mer normala förhållanden även om vi fortfarande står inför stora utmaningar. Trots alla motgångar vill vi ta tillfället i akt att tacka er för er lojalitet och partnerskap. Vi ser fram emot ett fortsatt och fördjupat samarbete med er framöver!