Infotop
Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program
SIGNCOM UTSER NY VD

SIGNCOM UTSER NY VD

IGEPA Group är stolta att utse Robert Nyblom som ny VD för Signcom Group.Trots rådande pandemi står Signcombolagen starka och fortsätter att vidareutveckla och förädla verksamheterna. Som ännu ett steg i den långsiktiga, strategiska planen går Robert in för att leda bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.

"Vi är mycket nöjda med att Robert blir en del av Signcom. Vi har fullt förtroende för att Robert med sin energi, affärsfokus och omfattande erfarenhet kommer bidra till att ta Signcom till nästa nivå" berättar Elmar Schätzlein, koncernchef för IGEPA Group.

Robert kommer närmast från ACG Nyström där han haft flertalet befattningar, bland annat vice VD i Sverige, VD för Danmark och även vice president för deras verksamheter i Skandinavien och Baltikum.

"Jag ser stort tillväxtpotential i Signcom. Vi har en väldigt stark produktportfölj kopplad till en sälj- och serviceorganisation i världsklass. Detta är något vi ska fokusera ytterligare på för att tillföra ett ännu större värde för våra kunder och därmed vara den självklara helhetsleverantören i branschen" säger Robert Nyblom.