Infotop
Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program
VI SÖKER SERVICETEKNIKER STORFORMAT/PRINT

VI SÖKER SERVICETEKNIKER STORFORMAT/PRINT

Signcom går stadigt framåt och kommer att expandera och utvecklas starkt framöver. Det blir en spännande resa som kommer att överraska med många nyheter.Till Rosersbergskontoret söker vi nu ytterligare en servicetekniker. Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete för dig som är framåt och gärna tar dig an ny teknik och nya människor. Du ansvarar för att våra kunder är nöjda med de tjänster och produkter som vi levererar. Hög servicekänsla och vem du är som person är extra viktigt. Vi söker dig som har teknisk och/eller grafisk utbildning och erfarenhet från elektronik, finmekanik och mjukvara. Erfarenhet från storformatskrivare är ett plus! B-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Arbetet innebär resor den största delen av tiden, främst Stockholm/Mälardalen men du får hela Sverige som arbetsområde. Även resor inom Norden förekommer med jämna mellanrum. Du kommer att arbeta med många spännande produkter och dina arbetsuppgifter består av installation och service, utbildning, telefonsupport med flera uppgifter som hör servicearbetet till.

Du får en eftertraktad utbildning, roliga utmaningar, goda utvecklingsmöjligheter, en bra tjänstebil och ett härligt gäng medarbetare. Välkommen med din ansökan redan idag, maila till johan.millby@signcom.se. Urval sker löpande. Har du frågor, välkommen att kontakta Johan Millby via mail eller telefon 033 20 43 17.