Infotop
Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program
NYLANSERING MIMAKI

NYLANSERING MIMAKI

Äntligen är den här - "A whole new Mimaki Experience", Mimaki Europe lanserar ny webbplats med fokus på obegränsade möjligheter.

Den nya webbplatsen ger en mer interaktiv och intuitiv användarupplevelse tillsammans med en aktiv look.

Amsterdam den 26 januari 2018

Mimaki, en av de ledande tillverkarna av storformatskrivare och skärsystem, presenterar idag lanseringen av en helt ny Mimaki Europe-webbplats. Den nya sidan är utformad för att ge besökarna en mer interaktiv och intuitiv användarupplevelse som inspirerar med oändliga applikationsmöjligheter med Mimakis breda utbud av digitala utskrifts- och skärlösningar.

"Hemsidor ska aldrig vara statiska; de behöver ofta uppdateras", säger Danna Drion, Senior Marketing Manager EMEA hos Mimaki Europe. "Mimaki Europe har lanserat den här helt nyutvecklade webbplatsen genom att undersöka de mest aktuella och effektiva webbdesigntrenderna, samlat besökarnas återkoppling och skapat det vi tror är en mycket inspirerande upplevelse för besökarna. Man får snabbare och lättare tillgång till information om olika Mimaki-lösningar. Dessutom inspiration i form av ett stort antal applikationer som kan ta det egna företaget till nya lönsamhetsnivåer och öka konkurrenskraften. Utöver det kommer vi att presentera mer pedagogiskt material, informativa bloggar och kundberättelser för en verklig kvalitetsupplevelse.

Vi är också glada att presentera ett nytt företagsutseende med lanseringen av vår nya hemsida.

Besök Mimakis nya webbplats på www.mimakieurope.com och förbered dig på att bli inspirerad.