Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

SIGN COMMUNICATION SWEDEN AB

 

SIGNCOM AB är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning, fräsning och 3D-utskrifter/rapid prototyping. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment inom dessa områden och behåller vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer, hög servicenivå, personal med stor teknisk kompetens och snabba leveranser. SIGNCOM står för service, trygghet och kvalitet.

Huvudkontoret är sedan den 13 november 2017 beläget i Viared ihop med vårt moderbolag Igepa Berg-Andersen AB men låg tidigare i Bollebygd. Där har vi sälj- och servicekontor, lager och administration. I Stockholm, närmare bestämt Rosersberg, har vi sälj- och servicekontor. Sedan 2006 är vi även representerade i Norge genom vårt dotterbolag SIGN COMMUNICATION NORWAY AS. Där har vi full service till den norska marknaden. Sommaren 2009 startades verksamhet upp även i Finland med sälj- och servicekontor samt lager. Kontoret är beläget i Helsingfors. Där erbjuder vi den finska marknaden en stor del av vårt ordinarie sortiment. Sedan 2012 bedriver Signcom också verksamhet i Danmark med säljare och tekniker på plats.

Från den 5 september 2008 är vi en del av Igepa Group GmbH som är en av de största aktörerna i Europa inom vårt marknadssegment. Tack vare detta samarbete får vi tillgång till ett stort antal välkända varumärken inom framförallt skylt- och profilmarknaden.