Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Signcom är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning och fräsning. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment och behåller vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer, hög servicenivå, personal med hög teknisk kompetens och snabba leveranser. Signcom står för service, trygghet och kvalitet.

Företaget grundades 1987 som Jankar AB och fick namnet Signcom 2006. Huvudkontoret är sedan november 2017 beläget i Viared, Borås. Här har vi sälj- och servicekontor, lager och administration. I Stockholm har vi sälj- och servicekontor samt lager. Sedan 2006 finns Signcom också i Norge genom dotterbolaget Signcom Norway AS. Sommaren 2011 startades verksamhet upp i Finland med Signcom OY. År 2014 var det dags för Danmark och Signcom Denmark ApS bildades.

Signcombolagen är sedan 2008 en del av Igepa Group GmbH och den nya kärnverksamheten i Norden. Signcombolagen kommer att utvecklas genom ytterligare investeringar och fortsätta att vara en av de ledande leverantörerna i Norden.