Infotop
Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

FUNKTIONER PÅ WEBSHOP

 

 

Nya funktioner 

 

Här följer några av nyheterna på den nya webbplatsen.

 

Relaterade produkter
När man är inne på en sida kommer det visas relaterade produkter till produkt. relaterade produkter kan vara både ersättningsprodukter eller produkter som man använder tillsammans med den aktuella produkten.

 

Andra har även köpt
För att få inspiration kommer det finns på varje separat produkt 3 produkter som är vanliga att inhandla i samband med den aktuella produkten,

 

Spåra sändingar
Efter att leveranser har skett från Signcom kommer man att få ett mail med kolliid eller annan försändelseinformation. Dessa uppgifter går att fylla i under spåra sändningar för att kunna följa sina paket. Det går även, om man är inloggad, att spåra sina sändingar direkt från fliken "historik"

 

Delning av plastskivor samt förklistrad baksida
Det går numera att direkt från webshopen beställa förklistrad baksida på våra plastskrivor. det går även att beställa plastskivor i mindre format för lättare hantering. Detta gör på respektive produktsida.

 

 

Kommande funktioner på webshopen

 

Här är du
Längst upp på sidan i den blå ramen kommer man kunna se vart exakt man befinner sig på sidan och därmed enkelt kunna navigera runt på sidan.

 

Snabb kassa
Det kommer att komma ett beställningsformulär där man kan direkt knappa in artikelnummer och antal för att snabbt kunna beställa de produkter man önskar istället för att gå vägen via varje produktsida.

 

Favoritprodukter
Varje användarkonto kommer att kunna markera upp sina favoritprodukter för snabbare åtkomst till dessa. alla dessa produkter kommer att visas på en separat produktlista där man direkt kan beställa ifrån.

 

Kortbetalning
Det kommer att gå att betala sina ordrar direkt via kreditkort. Vi kommer att acceptera Visa samt Mastercard som betalmedel utöver våra vanliga betalalternativ.