Print & Skär

Gravyr & Laser

Rapid Prototyping

Maskin & Program

SIGN COMMUNICATION SWEDEN AB

 

 

Signcom är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning, fräsning och 3D-print. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment och behåller vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer, hög servicenivå, personal med hög teknisk kompetens och snabba leveranser. Signcom står för service, trygghet och kvalitet.

Huvudkontoret är sedan november 2017 beläget i Viared, Borås. Här har vi sälj- och servicekontor, lager och administration. I Stockholm har vi sälj- och servicekontor. Sedan 2006 är vi även representerade i Norge genom vårt dotterbolag Signcom AS. Där har vi full service till den norska marknaden. Sommaren 2009 startades verksamhet upp även i Helsingfors, Finland med sälj- och servicekontor samt lager. I Finland erbjuder vi den finska marknaden en stor del av vårt ordinarie sortiment. Sälj- och servicekontor finns sedan 2012 i Roskilde, Danmark, Signcom Denmark ApS.

Sedan september 2008 är vi en del av Igepa Group GmbH, en av de största aktörerna i Europa inom vårt marknadssegment. Tack vare detta samarbete får vi tillgång till ett stort antal välkända varumärken och utökad service.